Selamun Aleyküm Soliman Hocam;
Öncelikle çok kısa sürede yazmış olduğunuz cevabınız için Allah sizden razı olsun. Sizin yapmış olduğunuz
Top 10 Plugins çok güzel fakat benim anlatmak isdeğimi anlamışınızdır umarım.
Resimde göründüğü gibi bir Top Top 10 ve Yine resimde göründüğü gibi bir Bottom Top 10 Listesi Forum sitesi
için çok şık ve kullanışlı olacaktır.
Benim yazdıklarım bir tavsiyedir tabiki Forum siteniz bu hali ilede çok şık ve güzeldir. Fakat Türkiye ve Arabiye kardeş
müslüman ülke olarak çok köklü tarihi zenginliklerle birbirine bağlıdır.
Siz müslüman aleminin çok önemli mihenk taşlarısınız sizin eserlerinizin Türkiyede kullanılıyor olması bizler minnettar
kılmaktadır.
Lütfen bunu bir eleştiri olarak algılamayın biz sizin eserlerinizin Türkiyede olmasından çok mutluyuz ve gururluyuz.
Ben sizin eserinize Türkiyede katkıda bulunmak istiyorum. Ben Türkiyede Yazılım Uzmanı olarak kendimi geliştiriyorum
benim ve arkadaşlarımın sizlere katkısı olabilecek bir durum olursa bunu esirgemeden yapacağımızdan emin olun.
Türkiye destek sitesini yakından izliyorum tekrar tekrar söylüyorum sizlerin eserleri Türkiyede bir bayrak gibi dalgalanmalı
diyorum.
Benim Türkiyede Sizin Forumunuzdan oluşan 4 Adet sitem var Eğitim amaçlı karşılıksız işlettiğim sitelerdir.
1-
www.schworse.com
2-
www.eofis.info
3-
www.eofis.web.tr
4-
www.izmirege.com
Sizler ile gurur duyuyoruz. Allaha Emanet Olun.
Saygılarımla.