أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم في منتدى دعم PBBoard الرسمي، لكي تتمكن من المشاركة ومشاهدة جميع أقسام المنتدى وكافة الميزات ، يجب عليك إنشاء حساب جديد بالتسجيل بالضغط هنا أو تسجيل الدخول اضغط هنا إذا كنت عضواً .

استفسار لتعديل البوابة

بسم الله والرحمن الرحيم السلام عليكم و رحمة الله زو بركاته احب ان اوضح بعض الامور فى البداية قبل القيام بالاستفسار رغم اننى ضعيف جدا فى لغة الب


موضوع مغلق

الصفحة 2 من 2 < 1 2 > الأخيرة


09-05-2015 06:14 صباحاً
معلومات الكاتب ▼
انضم في : 13-04-2015
رقم العضوية : 6,006
المشاركات : 23
الجنس :
تاريخ الميلاد : 6-8-1992
قوة السمعة : 0
موقعي : زيارة موقعي
بسم الله والرحمن الرحيم
السلام عليكم و رحمة الله زو بركاته

احب ان اوضح بعض الامور فى البداية قبل القيام بالاستفسار

رغم اننى ضعيف جدا فى لغة البرمجة و لم ادرسها فى حياتى بل اننى اخذها عافية كما يقال الا اننى سعدت جدا عندما وجدت منصة عربية خالصة للمنتديات و قررت استخدامها لعمل اول منتدى لى و بغض النظر عن نجاح منتداى انشاء الله او فشله لا قدر الله الا انى اردت دعم هذه المنصة و لو بشئ بسيط الدعم ليس مادى للاسف فاذا كنت امتلك المال الكافى لاستضفت منتداى على استضافة مدفوعة على الاقل و اريد ان اعلمكم انى اذا كنت امتلكه لما تاخرت و لو للحظة لدعمكم به و لكى لا اطيل عليكم قررت ان يكون دعمى من خلال محاولتى للتغيير الجزرى لشكل بوابة هذه المنصة و لكن كما ذكرت بالاعلى انا لست على دراية كبيرة بالبرمجة لذلك سيكون لدى بعض الاستفسارات لذلك ارجوا عدم اغلاق الموضوع بعد الاجابة على الاستفسار حتى انتهى تماما من التصميم و ذلك حتى لا يمتلئ المنتدى مواضيع للاستفسار عن امر واحد (البوابة) و بالطبع حين الانتهاء منها سابلغكم و سيتم اضافتها للمنتدى


استفسارى الاول فى الوضع الافتراضى للبوابة لا يوجد فاصلة بين الموضوع و الاخر وحاولت بكل الطرق لوضع فاصل و لكنى فشلت فما الحل ؟

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة: Soliman افتح قالب : portal_last_news
وابحث في السطر 91 عن :
CODE
{/Des::while}
{if {$PagerLastNews}}

وضع أعلاه هذا السطر :
CODE
<tr><td class="smbox"></td></tr>
سؤال تانى هو ممكن فى قالب portal_last_news ممكن اعدل عليه و اخلى بدل الوسم ابدله بالوسم

لانه سهل جدا تعديله بالـ css و لا ده مينفعش و حيبوظ الدنيا ؟؟

اسف لاطالتى عليكم

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته الموضوع مدموج من مواضيع متعدّدة
تم تحرير الموضوع بواسطة :Mr King بتاريخ:01-07-2015 06:05 صباحاً

look/images/icons/i1.gif استفسار لتعديل البوابة
  09-05-2015 07:12 صباحاً   [1]
معلومات الكاتب ▼
انضم في : 18-07-2009
رقم العضوية : 1
المشاركات : 12,596
الدولة : KSA
الجنس :
الدعوات : 52
قوة السمعة : 74,196
موقعي : زيارة موقعي
وعليكم السلام ورحمه الله وبركاته ،،
أهلا ومرحباً بك أخي العزيز ،،
البوابة التي تتحدث عنها هل تقصد الصفحة الرئيسية للمنتدى أم المجلة الافتراضية !!

اقتبـاس ،، استفسارى الاول فى الوضع الافتراضى للبوابة لا يوجد فاصلة بين الموضوع و الاخر وحاولت بكل الطرق لوضع فاصل و لكنى فشلت فما الحل ؟
المواضيع التي تظهر في اي مكان بالضبط ياليت صورة برنت سكرين علشان نساعدك بشكل أسرع !


تم تحرير المشاركة بواسطة :Soliman بتاريخ:09-05-2015 07:17 صباحاً


look/images/icons/i1.gif استفسار لتعديل البوابة
  09-05-2015 08:24 صباحاً   [2]
معلومات الكاتب ▼
انضم في : 13-04-2015
رقم العضوية : 6,006
المشاركات : 23
الجنس :
تاريخ الميلاد : 6-8-1992
قوة السمعة : 0
موقعي : زيارة موقعي
انا اقصد مجلة المنتدى

المشكلة ان فى الوضع الافتراضى مكان عرض المواضيع باخر الاخبار

المواضيع كلها بتبقى تحت بعضها و مفيش فاصل انا بقى عليز اضيف مثلا صورة فاصلة و لا حاجة فاهمنى (ياريت صورة )

و تم ارفاق صورة
 
  Untitled.png   تحميل png Untitled.png مرات التحميل :(14)
الحجم :(218.312) KB
  Untitled.png   تحميل png Untitled.png مرات التحميل :(14)
الحجم :(218.312) KB
 



تم تحرير المشاركة بواسطة :commando014 بتاريخ:09-05-2015 08:24 صباحاً


look/images/icons/i1.gif استفسار لتعديل البوابة
  09-05-2015 08:38 صباحاً   [3]
معلومات الكاتب ▼
انضم في : 18-07-2009
رقم العضوية : 1
المشاركات : 12,596
الدولة : KSA
الجنس :
الدعوات : 52
قوة السمعة : 74,196
موقعي : زيارة موقعي
افتح قالب : portal_last_news
وابحث في السطر 91 عن :
CODE
{/Des::while}
{if {$PagerLastNews}}

وضع أعلاه هذا السطر :
CODE
<tr><td class="smbox"></td></tr>

look/images/icons/i1.gif استفسار لتعديل البوابة
  10-05-2015 12:06 صباحاً   [4]
معلومات الكاتب ▼
انضم في : 13-04-2015
رقم العضوية : 6,006
المشاركات : 23
الجنس :
تاريخ الميلاد : 6-8-1992
قوة السمعة : 0
موقعي : زيارة موقعي
سؤال تانى هو ممكن فى قالب portal_last_news ممكن اعدل عليه و اخلى بدل الوسم ابدله بالوسم لانه سهل جدا تعديله بالـ css و لا ده مينفعش و حيبوظ الدنيا ؟؟

look/images/icons/i1.gif استفسار لتعديل البوابة
  10-05-2015 01:09 صباحاً   [5]
معلومات الكاتب ▼
انضم في : 18-07-2009
رقم العضوية : 1
المشاركات : 12,596
الدولة : KSA
الجنس :
الدعوات : 52
قوة السمعة : 74,196
موقعي : زيارة موقعي
ينفع إذا كان لديه خبره في التصميم والتكويد ليه لا
لكن لازم تلغي الجدول كاملاً table وtr و td
وفي حلقة التكرار while loop
CODE
{Des::while}{LastNews_subjectList}

{/Des::while}



يمكنك استخدام [*]
مثال

CODE
<div class="x1">
<ul>
{Des::while}{LastNews_subjectList}
<li class="x2"></li>
<li class="x3"></li>
<li class="x4"></li>
{/Des::while}
</ul>
</div>


look/images/icons/i1.gif استفسار لتعديل البوابة
  21-06-2015 06:20 مساءً   [6]
معلومات الكاتب ▼
انضم في : 13-04-2015
رقم العضوية : 6,006
المشاركات : 23
الجنس :
تاريخ الميلاد : 6-8-1992
قوة السمعة : 0
موقعي : زيارة موقعي
السلام عليكم و رحمة الله و بركاتة

كل عم و انتم بخير و يعيد الله عليكم هذه الايام بالخير و اليمن و البركات

انا عندى استفسار الطريقة اللى انا بعدل بيها فى البوابة انى بعدل فى الـ source code نفسه ييعنى مش عاملها هاك او اضافة المهم انا دلوقتى عملت اكثر من طريقة جديدة لعرض المواضيع فى البوابة حوابى اربع طرق غير الطريقتين الافتراضية و المطورة المهم الاستفسار

ازاى اضيفهم فى قالب الستايل الاساسى بمعنى فى القالب ده

CODE
<table width="100%" class="border" cellpadding="0" style="border-collapse: collapse">
{Des::while}{LastNews_subjectList}
   <?php
 $writer= $PowerBB->_CONF['template']['while']['LastNews_subjectList'][$this->x_loop]['writer'];
$Info_writer = $PowerBB->DB->sql_query("SELECT * FROM " . $PowerBB->table['member'] . " WHERE username = '$writer'");
$InfoWriter = @mysql_fetch_array($Info_writer);
$avater_path = $InfoWriter['avater_path'];
?>
<tr>
<td class="thead">
   <?php $PowerBB->_CONF['template']['while']['LastNews_subjectList'][$this->x_loop]['title'] = $PowerBB->Powerparse->censor_words($PowerBB->_CONF['template']['while']['LastNews_subjectList'][$this->x_loop]['title']);?>
<span class="l-left">
<font class="smallfont">
{$lang['SubjectVisitor']}:
 ({$LastNews_subjectList['visitor']})
     {$lang['Comments']}:
  ({$LastNews_subjectList['reply_number']})
 </font>
</span>
<span class="r-right">
<img border="0" alt="{$LastNews_subjectList['title']}" src="{$LastNews_subjectList['icon']}">
<a href="index.php?page=topic&show=1&id={$LastNews_subjectList['id']}">{$LastNews_subjectList['title']}</a>
</span>
</td>
</tr>
<tr>
<td class="blocks_info">
<span class="l-left">
<font class="smallfont">
{$LastNews_subjectList['write_date']}
</font>
</span>
<span class="r-right">
<img border="0" src="look/portal/images/news_icon.gif" alt="Writer">
{$lang['LastsPostsWriter']}
<a href="index.php?page=profile&show=1&id=<?php echo $InfoWriter['id']; ?>">{$LastNews_subjectList['writer']}</a>
</span>
 
</td>
</tr>
<tr>
<td class="blocks_info" valign="top">
<span class="l-left UserPhoto">
<?php if ($avater_path){ ?>
<a href='<?php echo $avater_path; ?>' rel="facebox">
<img src='<?php echo $avater_path; ?>' alt="Photo" onload="ResizeAv(this)" />
</a>
<?php if ($avater_path ==''){ ?>
<a href="{$image_path}/
{$_CONF['info_row']['default_avatar']}" rel="facebox">
<img src="{$image_path}/
{$_CONF['info_row']['default_avatar']}" border="0" alt="Photo" onload="ResizeAv(this)" />
</a>
{/if}
 
{else}
<a href="{$image_path}/
{$_CONF['info_row']['default_avatar']}" rel="facebox">
<img src="{$image_path}/
{$_CONF['info_row']['default_avatar']}" border="0" onload="ResizeAv(this)" />
</a>
{/if}
</span>
 
<?php
$num =$PowerBB->_CONF['template']['_CONF']['info_row']['portal_news_along'];
$PowerBB->_CONF['template']['while']['LastNews_subjectList'][$this->x_loop]['text'] = $PowerBB->Powerparse->replace($PowerBB->_CONF['template']['while']['LastNews_subjectList'][$this->x_loop]['text']);
$PowerBB->_CONF['template']['while']['LastNews_subjectList'][$this->x_loop]['text'] = strip_tags($PowerBB->_CONF['template']['while']['LastNews_subjectList'][$this->x_loop]['text']);
$PowerBB->_CONF['template']['while']['LastNews_subjectList'][$this->x_loop]['text'] = str_replace('<br>',"
 
",$PowerBB->_CONF['template']['while']['LastNews_subjectList'][$this->x_loop]['text']);
$PowerBB->_CONF['template']['while']['LastNews_subjectList'][$this->x_loop]['text'] = str_replace('',"
 
",$PowerBB->_CONF['template']['while']['LastNews_subjectList'][$this->x_loop]['text']);
$PowerBB->_CONF['template']['while']['LastNews_subjectList'][$this->x_loop]['text'] = $PowerBB->Powerparse->censor_words($PowerBB->_CONF['template']['while']['LastNews_subjectList'][$this->x_loop]['text']);
$PowerBB->_CONF['template']['while']['LastNews_subjectList'][$this->x_loop]['text'] = $PowerBB->functions->words_count($PowerBB->_CONF['template']['while']['LastNews_subjectList'][$this->x_loop]['text'],$num);
 
?>
{$LastNews_subjectList['text']} ...
<span class="r-right"><a href="index.php?page=topic&show=1&id={$LastNews_subjectList['id']}"><img border="0" src="look/portal/images/read_more_button.png" alt="readmore"></a></span>
 
</td>
</tr>
{/Des::while}
{if {$PagerLastNews}}
<tr>
<td class="blocks_info">
<span class="r-right">
{$PagerLastNews}
</span>
</td>
</tr>
{/if}
 
</table>
{else}
<?php $t= 0;?>
<table border="0" width="100%" cellpadding="0" style="border-collapse: collapse" align="center"><tr>
{Des::while}{LastNews_subjectList}
<?php
if ($PowerBB->_CONF['info_row']['portal_columns'] == '1' )
{
$columns_News = "3";
}
else
{
$columns_News = "2";
}
if($t== $columns_News){
$t=0;
echo "</tr><tr>";
}?>
<td valign="top">
<table border="1" width="100" class="border" cellpadding="0" style="border-collapse: collapse" align="center"><tr>
<td class="LastNews-tabclear" valign="top">
 
<?php
$PowerBB->_CONF['template']['while']['LastNews_subjectList'][$this->x_loop]['title'] = $PowerBB->Powerparse->censor_words($PowerBB->_CONF['template']['while']['LastNews_subjectList'][$this->x_loop]['title']);
$title = $PowerBB->_CONF['template']['while']['LastNews_subjectList'][$this->x_loop]['title'];
$num = "20";
$title = $PowerBB->functions->words_count($title,$num);?>
<a href="index.php?page=topic&show=1&id={$LastNews_subjectList['id']}" title="<?php echo $title;?>"><?php echo $title;?></a>
</td>
</tr>
<tr>
<td class="rowthumb" valign="top">
 
<a href="index.php?page=topic&show=1&id={$LastNews_subjectList['id']}" title="<?php echo $title;?>">
<?php
$x = 1;
 
$images = array();
$PowerBB->_CONF['template']['while']['LastNews_subjectList'][$this->x_loop]['text'] = stripslashes($PowerBB->_CONF['template']['while']['LastNews_subjectList'][$this->x_loop]['text']);
preg_match_all('/src=([\'"])?((?(1).*?|\S+))(?(1)\1)/', $PowerBB->_CONF['template']['while']['LastNews_subjectList'][$this->x_loop]['text'], $images);
foreach ($images[2] as $src)
  {
if($src)
{
     echo '<img border="0" width="200" height="200" src="'.$src.'" alt="'.$PowerBB->_CONF['template']['while']['LastNews_subjectList'][$this->x_loop]['title'].'">';
}
 
    break;
 }
  if(!preg_match_all('/src=([\'"])?((?(1).*?|\S+))(?(1)\1)/', $PowerBB->_CONF['template']['while']['LastNews_subjectList'][$this->x_loop]['text'], $images))
{
 echo '<img border="0" width="200" height="200" src="look/portal/images/traffic_cone.png" alt="'.$PowerBB->_CONF['template']['while']['LastNews_subjectList'][$this->x_loop]['title'].'">';
}
 
?>
</a>
</td>
</tr>
<tr>
<td class="row1" valign="top">
<?php
$num = $PowerBB->_CONF['template']['_CONF']['info_row']['portal_news_along'];
$text = $PowerBB->_CONF['template']['while']['LastNews_subjectList'][$this->x_loop]['text'];
$text = $PowerBB->functions->words_count_replace_strip_tags_html2bb($text,$num);
$text = $PowerBB->Powerparse->html2bb($text);
?>
<textarea dir="{$_CONF['info_row']['content_dir']}" class="r-right" readonly="readonly"><?php echo $text; ?></textarea>
</td>
</tr>
<tr>
<td class="theadv" valign="top">
<a href="index.php?page=topic&show=1&id={$LastNews_subjectList['id']}" title="Read More">
<div id="read_more_button">
{$lang['SubjectVisitor']}:
 ({$LastNews_subjectList['visitor']})
               {$lang['usercp_reputations']}:
  ({$LastNews_subjectList['rating']})
</div>
</a>
</td>
</tr>
</table>
</td>
<?php $t= $t+1;?>
{/Des::while}
 </tr>
 </table>
 
{if {$PagerLastNews}}
<table border="1" width="100%" cellpadding="0" style="border-collapse: collapse"><tr>
<tr>
<td class="row3">
<span class="r-right">
{$PagerLastNews}
</span>
</td>
</tr>
</table>
{/if}
{/if}]]></template>


فى الكود اللى فوق ده هل اغير {else} بـ {elseif} و بعد نهاية الكود اكتب {elseif} و اضيف طرية العرض الثالثة ثم {elseif} و اضيف الربعة و هكذا على ان تكون اخر طريقة اولها {else} و لا الطريقة دى غلط ؟؟



و سؤال تانى فى portal_main.tpl


المفروض انى اعدل فى النقطة دى
<select name="style_block_latest_news">
{if {$_CONF['info_row']['style_block_latest_news']} == '1'}
<option value="1" selected="selected">{$lang['default_design_block_latest_news']}</option>
<option value="2">{$lang['developer_design_block_latest_news']}</option>
{else}
<option value="1">{$lang['default_design_block_latest_news']}</option>
<option value="2" selected="selected">{$lang['developer_design_block_latest_news']}</option>
{/if}
</select>

عشان اظهر طرق العرض الجديدة صح
فيا ريت حد يقولى طريقة التعديل

و اسف جدا انى طولت كتير فى حكاية تعديل البوابة بس انا كان عندى امتحانات

و انا عارف بردوا ان الاستاذ سليمان مشغول فى عمل الاصدار 3.2.0 فانا بقوله انا مش مستعجل لما تلاقى نفسك فاضى ابقى جاوب اسئلتى

و طبعا مسموح لاى عضو عارف الاجابة انه يجاوب

اسف فى الاطالة السلام عليكم و رحمة الله وبركاته

look/images/icons/i1.gif استفسار لتعديل البوابة
  22-06-2015 12:15 صباحاً   [7]
معلومات الكاتب ▼
انضم في : 27-11-2012
رقم العضوية : 2,642
المشاركات : 3,234
الدولة : morocco
الجنس :
تاريخ الميلاد : 1-1-1987
الدعوات : 6
قوة السمعة : 18,910
مرحبا بك،

1- في القالب
portal_last_news
استبدل
CODE

    {else}
    <?php $t= 0;?>

ب
CODE

{elseif {$_CONF['info_row']['style_block_latest_news']} =='2'}
<?php $t= 0;?>


واستبدل
CODE
{/if}

الموجودة في نهاية القالب
ب

CODE
{elseif {$_CONF['info_row']['style_block_latest_news']} =='3'}

وأضف بعدها كود طريقة العرض 3

وفي نهايته أضف

CODE
{elseif {$_CONF['info_row']['style_block_latest_news']} =='4'}

وأضف بعدها كود طريقة العرض 4

وفي نهاية القالب أضف

CODE

{else}
<table width="100%" class="border">
<tr>
<td class="theadv">
يجب اختيار طريقة العرض !!!
</td>
</tr>
</table>
{/if}



-----------------------------------------------------------------

2- في القالب portal_main.tpl الموجود على المسار admincp/cpstyles/templates
استبدل

CODE

{if {$_CONF['info_row']['style_block_latest_news']} == '1'}
<option value="1" selected="selected">{$lang['default_design_block_latest_news']}</option>
<option value="2">{$lang['developer_design_block_latest_news']}</option>
{else}
<option value="1">{$lang['default_design_block_latest_news']}</option>
<option value="2" selected="selected">{$lang['developer_design_block_latest_news']}</option>
{/if}

ب
CODE

{if {$_CONF['info_row']['style_block_latest_news']} == '1'}
<option value="1" selected="selected">{$lang['default_design_block_latest_news']}</option>
<option value="2">{$lang['developer_design_block_latest_news']}</option>
<option value="3">المظهر 3</option>
<option value="4">المظهر 4</option>
{elseif {$_CONF['info_row']['style_block_latest_news']} =='2'}
<option value="1">{$lang['default_design_block_latest_news']}</option>
<option value="2" selected="selected">{$lang['developer_design_block_latest_news']}</option>
<option value="3">المظهر 3</option>
<option value="4">المظهر 4</option>
{elseif {$_CONF['info_row']['style_block_latest_news']} =='3'}
<option value="1">{$lang['default_design_block_latest_news']}</option>
<option value="2">{$lang['developer_design_block_latest_news']}</option>
<option value="3" selected="selected">المظهر 3</option>
<option value="4">المظهر 4</option>
{elseif {$_CONF['info_row']['style_block_latest_news']} =='4'}
<option value="1">{$lang['default_design_block_latest_news']}</option>
<option value="2">{$lang['developer_design_block_latest_news']}</option>
<option value="3">المظهر 3</option>
<option value="4" selected="selected">المظهر 4</option>
{else}
<option selected="selected">يجب اختيار طريقة العرض !!!</option> 
<option value="1">{$lang['default_design_block_latest_news']}</option>
<option value="2">{$lang['developer_design_block_latest_news']}</option>
<option value="3">المظهر 3</option>
<option value="4">المظهر 4</option>
{/if}


تم تحرير المشاركة بواسطة :Mr King بتاريخ:22-06-2015 01:50 صباحاً


look/images/icons/i1.gif استفسار لتعديل البوابة
  22-06-2015 11:05 مساءً   [8]
معلومات الكاتب ▼
انضم في : 13-04-2015
رقم العضوية : 6,006
المشاركات : 23
الجنس :
تاريخ الميلاد : 6-8-1992
قوة السمعة : 0
موقعي : زيارة موقعي
استفسار تانى

طريقة عرض تاريخ المشاركة مكان بدل التقييم فى البوابة


MzMzMTE1MQ1616pbb


تم تحرير المشاركة بواسطة :commando014 بتاريخ:22-06-2015 11:06 مساءً


look/images/icons/i1.gif استفسار لتعديل البوابة
  22-06-2015 11:28 مساءً   [9]
معلومات الكاتب ▼
انضم في : 27-11-2012
رقم العضوية : 2,642
المشاركات : 3,234
الدولة : morocco
الجنس :
تاريخ الميلاد : 1-1-1987
الدعوات : 6
قوة السمعة : 18,910
ابحث في القالب portal_last_news
عن
CODE
<div id="read_more_button">


أضف أسفله
CODE
{$lang['date']}:({$LastNews_subjectList['write_date']})



تم تحرير المشاركة بواسطة :Mr King بتاريخ:22-06-2015 11:28 مساءً


look/images/icons/i1.gif استفسار لتعديل البوابة
  23-06-2015 01:17 صباحاً   [10]
معلومات الكاتب ▼
انضم في : 13-04-2015
رقم العضوية : 6,006
المشاركات : 23
الجنس :
تاريخ الميلاد : 6-8-1992
قوة السمعة : 0
موقعي : زيارة موقعي
الف شكر على الرد السريع


تم تحرير المشاركة بواسطة :commando014 بتاريخ:23-06-2015 02:01 صباحاً


look/images/icons/i1.gif استفسار لتعديل البوابة
  30-06-2015 12:32 صباحاً   [11]
معلومات الكاتب ▼
انضم في : 13-04-2015
رقم العضوية : 6,006
المشاركات : 23
الجنس :
تاريخ الميلاد : 6-8-1992
قوة السمعة : 0
موقعي : زيارة موقعي
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

اعاد الله عليكم هذه الايام بالخير و اليمن و الركات
و كل عام و انتم بخير


انا كنت عامل موضوع للاستفسار فى بعض الاشياء عن البوابة و كنت طلبت عدم اغلاقه حتى الانتهاء و لكن للاسف تم اغلاقه المهم

تم تصميم اكثر من طريقة لعرض المواضيع و باختصار شديد المطلوب هو طريقة ( الكود او طريقة عمله ) تسمح للعضو اختيار طريقة العرض اللى تناسبه و دى صورة للتوضيح


AKFuRZo


يمكن الشرح على طريقتى العرض الافتراضيين و سيتم التبيق على باقى الطرق بنفس الوتيرة

شكرا مقدما
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

look/images/icons/i1.gif استفسار لتعديل البوابة
  01-07-2015 12:39 صباحاً   [12]
معلومات الكاتب ▼
انضم في : 13-04-2015
رقم العضوية : 6,006
المشاركات : 23
الجنس :
تاريخ الميلاد : 6-8-1992
قوة السمعة : 0
موقعي : زيارة موقعي
ايه يا جماعة محدش بيجاوب على سؤالى ليه ؟؟؟

محدش عارف الطريقة ؟؟

look/images/icons/i1.gif استفسار لتعديل البوابة
  01-07-2015 06:08 صباحاً   [13]
معلومات الكاتب ▼
انضم في : 27-11-2012
رقم العضوية : 2,642
المشاركات : 3,234
الدولة : morocco
الجنس :
تاريخ الميلاد : 1-1-1987
الدعوات : 6
قوة السمعة : 18,910
تمّ إعادة فتح الموضوع ودمج الموضوع الجديد معه نظراً لأنّ التعديلات ستكون على نفس القوالب
ستقوم بحذف جميع الشروط مثل
CODE

	{if {$_CONF['info_row']['style_block_latest_news']} =='1'}
	


وستعمل id ل div الخاص بكلّ طريقة، وid ل div الخاص بكلّ زرّ
ثمّ ستقوم بإخفاء جميع طرق العرض باستثناء الطريقة التي تريد أن تكون الافتراضية
(ستعتمد على الجافاسكربت)
كما يُفضل أن يتمّ عمل كوكيز خاص بطريقة العرض يتمّ الاحتفاظ به في متصفح العضو أو الزائر لكي لايضطرّ إلى تغيير طريقة العرض في كلّ مرّة يقوم فيها بتحديث الصفحه
(للأسف ما زلت لم أتعلم طريقة عمل الكاش و الكوكيز وليس لديّ الوقت الكافي لتعلمها)


تم تحرير المشاركة بواسطة :Mr King بتاريخ:01-07-2015 07:22 صباحاً


look/images/icons/i1.gif استفسار لتعديل البوابة
  01-07-2015 05:24 مساءً   [14]
معلومات الكاتب ▼
انضم في : 13-04-2015
رقم العضوية : 6,006
المشاركات : 23
الجنس :
تاريخ الميلاد : 6-8-1992
قوة السمعة : 0
موقعي : زيارة موقعي
لو مسحت الكود ده {if {$_CONF['info_row']['style_block_latest_news']} =='1'}

مش حيقدر الادمين يختار طريقة من الـCP و حتبقى بس يختار من الصفحة و انا كنت عايز الطريقتين يشتغلوا و كمان كنت عايز يبقى فى امكانية فى لوحة التحكم انك تلغى خاصية اختيار العضو لطريقة العرض بحيث ان صاحب الموقع عايز طريقة عرض معينة متتغيرش يختارها من الـCP و يوقف خاصية اختيار العضو فانا ممكن اعملها زى ما انت قولت جافا سكريبت عادى و كمان كنت جربتها اكتر من مرة بس كنت بفشل عشان مكنتش عارف ان لازم امسح الكود ده :D {if {$_CONF['info_row']['style_block_latest_news']} =='1'} المهم انا حاليا عرفت انى لازم امسحه بس انا مش عايز امسحه عشان اللى انا شرحته فوق فهل فيه حل

اما عارف انى ازعجتكوا كتير و اسف على الاطالة

الصفحة 2 من 2 < 1 2 > الأخيرة



المواضيع المتشابهه
عنوان الموضوع الكاتب الردود الزوار آخر رد
استفسار الوردة الحمراء
12 241 Soliman
استفسار عن تغير كلمة رصيد البنك في هاك البنك إبن القنصل
3 288 إبن القنصل
استفسار عن طريقة جعل المنتدى على رئيسية الموقع alio0o33
6 736 Soliman
طلب استفسار ballo1984
3 631 ballo1984
استفسار عن تأثير تغذية RSS على ارشفة الموقع Mr. Galal Hasanin
0 480 Mr. Galal Hasanin

الكلمات الدلالية
لا يوجد كلمات دلالية ..









الساعة الآن 05:41 PM